Lista fuglestasjon Norsk Ornitologisk Forening
Norsk English
Bare på norsk Bare på norsk

Nyheter
Støtt oss
Frivillig
Artsliste
Avvik
Logg
Merketall
Årstotaler
Utland
Om oss
Frivillige 2019-2021
Frivillige 2015-2018
Stasjonsområde
Norgeslisten
Overnatting
Omvisning
Publikasjoner
2011-2021
1957-2010
Fuglevakta
Vedtekter
Transport
Kontakt
Fuglestasjoner
Videos
Fuglefestival 2022

Logg inn

Søk på siden






Hauksanger
Barred Warbler (Curruca nisoria)

-


Hauksangeren er en langdistansetrekker som overvintrer i østlige Afrika. Denne arten er utbredt i hele Øst-Europa til Sør-Sverige. I Sør-Norge er den en vanlig trekkgjest.

Hauksangeren opptrer på Lista om høsten. Figurene nedenfor viser oppdaterte data fra fuglestasjonen:











Lista Fuglestasjon
Fyrveien 6
NO-4563 Borhaug
post@listafuglestasjon.no Tlf: 949 86 793