Lista fuglestasjon Norsk Ornitologisk Forening
Norsk English
Bare på norsk Bare på norsk

Nyheter
Støtt oss
Frivillig
Artsliste
Avvik
Logg
Merketall
Årstotaler
Utland
Om oss
Frivillige 2019-2021
Frivillige 2015-2018
Stasjonsområde
Norgeslisten
Overnatting
Omvisning
Publikasjoner
2011-2021
1957-2010
Fuglevakta
Vedtekter
Transport
Kontakt
Fuglestasjoner
Videos

Logg inn

Søk på siden






Møller
Lesser Whitethroat (Curruca curruca)

-


Mølleren er en langdistansetrekker som hekker i åpenskogsterreng med lysninger og busker, i hager med hekker og bærbusker. Denne arten overvintrer i NØ-Afrika. Til Lista ankommer den sent på våren.

Mølleren er en vanlig art i den standariserte ringmerkingen på Lista F. Figurene nedenfor viser oppdaterte data fra fuglestasjonen:











Lista Fuglestasjon
Fyrveien 6
NO-4563 Borhaug
post@listafuglestasjon.no Tlf: 949 86 793