Lista fuglestasjon Norsk Ornitologisk Forening
Norsk English
Bare på norsk Bare på norsk

Nyheter
Støtt oss
Frivillig
Artsliste
Avvik
Logg
Merketall
Årstotaler
Utland
Om oss
Frivillige 2019/20
Frivillige 2015-2018
Stasjonsområde
Overnatting
Omvisning
Publikasjoner
2011-2021
1957-2010
Fuglevakta
Vedtekter
Transport
Kontakt
Fuglestasjoner
Videos

Logg inn

Søk på siden






Stjertmeis
Long-tailed Tit (Aegithalos caudatus)

Aegithalos caudatus

Dette bildet er tatt i fuglestasjonsområdet. Foto: Jan Erik Røer

-


Stjertmeisa er hovedsakelig en standfugl. Den er vanligst i Sør-Norge, men hekker også spredt i Nordland og Troms. Antallet varierer fra år til år, avhengig av vinterdødelighet og omfanget av invasjoner fra nordøst.

Figurene nedenfor viser oppdaterte data fra fuglestasjonen:











Lista Fuglestasjon
Fyrveien 6
NO-4563 Borhaug
post@listafuglestasjon.no Tlf: 949 86 793